Ajankohtaista

Uusi varausjärjestelmä otettu käyttöön!

29.12.2022

Olemme Tennishallilla ottaneet käyttöön onnistuneesti Cintoia-varausjärjestelmän. Järjestelmän kautta pääset varaamaan pelivuorosi. Saat varauksen yhteydessä ovikoodin.

Järjestelmä on helppokäyttöinen ja se korvaa aiemman SL Systems-varausjärjestelmän ja testikäytössä olleen Playtomic-järjestelmän. Pahoittelemme siirtymävaiheesta aiheutunutta harmia!

 

Huomio, KTS:n jäsenet!

Jos haluat olla/jatkaa Kuopion Tennisseuran jäsenenä myös vuoden 2023 ja saada jäsenhintaan pelivuorot, laita rekisteröitymisen jälkeen heti sähköposti-ilmoitus Arille, ari.oikarinen@karvapallo.fi, niin lisäämme sinut jäseneksi järjestelmään. Tämä vaihe täytyy tehdä manuaalisesti.

 

Vakiovuorot

Kauden 2022-2023 vakiovuorot siirretään valmiiksi uuteen järjestelmään.

Mikäli sinulla on voimassa oleva vakiovuoro, mene varausjärjestelmään, klikkaa KIRJAUDU-painiketta ja tilaa itsellesi uusi salasana. Käytäthän samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.

Mikäli olet käyttänyt Cintoian varausjärjestelmää jonkun muun hallin asiakkaana, voit käyttää samoja tunnuksia myös Kuopion Tennishallin varauksiin. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden salasanan unohtunut salasana -toiminnolla.

 

Uuden käyttäjän rekisteröityminen ja irtovuoron varaaminen

Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa vakio- tai irtovuoroa tai Cintoian tunnuksia, voit rekisteröityä uutena käyttäjänä. Mene varausjärjestelmään, klikkaa REKISTERÖIDY-painiketta ja luo itsellesi oma tunnus.

Rekisteröidyttyäsi, pääset varaamaan vuoron. Varausvahvistuksen yhteydessä saat henkilökohtaisen ovikoodisi. Ovikoodi pysyy aina samana joka sinulla on ollut (jos rekisteröidyt samalla sähköpostilla kuin vanhaan järjestelmään) tai saat sen ensimmäisen kerran rekisteröityessä. Ovikoodin löydät myös järjestelmän henkilökohtaisista tiedoista.

Mikäli sinulla oli vanhassa järjestelmässä käyttämätöntä saldoa, käytä samaa sähköpostiosoitetta rekisteröitymisessä. Näin saldot siirtyvät suoraan uuteen järjestelmään. Saldojen päivittymisessä voi kestää muutama päivä.

 

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää varausjärjestelmän käyttöön liittyen, ole yhteydessä.

Ari Oikarinen, p. 044-0841906 tai ari.oikarinen@karvapallo.fi

Ystävällisin terveisin
Kuopion Tennishalli

Löydät Kuopion Tennishallin osoitteesta

Pitkälahdentie 8
70800 Kuopio